'Velkommen til Wrexham': Red Dragons #1 i National League - Promotion tættere end nogensinde

Velkommen til Wrexham - Red Dragons

Velkommen til Wrexham fans, der ikke følger med det walisiske fodboldhold i realtid, mangler virkelig fantastiske kampe. Med sæson 1 af FX-showet, der leverer enorme skuffelser for holdet, burde sæson 2 se bedre ud, da de stadig optager.

Og den nye sæson starter om et par måneder efter afslutningen af ​​2022/2023-sæsonen. Sørg for at tjekke vores Wrexham ud podcast ser tilbage på S1 , og droppe spoilere for, hvad du vil se, når sæson 2 debuterer i august 2023.

Red Dragons slår Notts County væk fra toppladsen – Velkommen til Wrexham Update

Det har været andenpladsen i det meste af den britiske fodboldsæson for Wrexham Red Dragons. Men de har været tæt på Notts County i uger nu. Og kampen mod Chesterfield den 28. februar ændrede alt og tippede den nationale ligatabell.

Denne sæson har været et must-se tv. Og hvis du betaler £80 (ca. 0 US) for et internationalt streamingpas, kan du se kampene live på kampdagen. Og så kan du se replays 2-5 dage senere (det kan variere meget).

I vores hus var dette den mest populære julegave, og vi er ikke gået glip af en kamp. Det Velkommen til Wrexham fanbevægelsen vokser, og deres amerikanske og internationale fanbase boomer.

Og det er det perfekte tidspunkt at hoppe på Red Dragon-bølgen. Inden dagens kamp var det Wrexham på #2-pladsen med 81 point og Notts County på #1 med 83 point.

hvis du ikke ved, hvordan britisk fodboldscoring fungerer, optjener kampe vundet og uafgjort point. En sejr giver dig tre point og uafgjort giver hvert hold et point. Så ind i dagens kamp var det klart, at en sejr ville vippe dem ind på førstepladsen. Og så skete det!

Chesterfield går ned 2-1 på væddeløbsbanen

The Red Dragons bød Chesterfield velkommen til hjemmebanen på Racecourse. Velkommen til Wrexham seerne så masser af banen og grunden, da Ryan Reynolds og Rob McElhenney overtog det walisiske hold.

Tæt på de første fem minutter af kampen scorede Elliot Lee (angriber #38) et aggressivt første mål. Hvis du ikke har set de seneste kampe, har Lee været ubarmhjertig i sin chikane af modstandere. Hans fodarbejde er fantastisk, og han stopper aldrig.

Jacob Mendy (forsvarer #19) spillede også ekstra hårdt denne kamp. Han var overalt og afleverede bolden, og fodarbejdede den forbi Chesterfield konstant. Så, lige før første halvleg sluttede, under stop, scorede Sam Dalby (angriber #18) endnu et.

Drengene gik tilbage i omklædningsrummet 2-0 over Chesterfield ved pausen. Du kan kun forestille dig, hvordan dette øjeblik vil udspille sig på en fremtid Velkommen til Wrexham episode.

Da vi kom tilbage fra halvlegen, var der en masse angreb og forsvar med kontrol over bolden hoppende frem og tilbage mellem Wrexham og deres modstander. Der blev også kastet et par gule kort på Chesterfield for narrestreger (og et argument).

På vej til stop i slutningen af ​​anden halvleg scorede Chesterfield deres ene mål. Rob Lainton rørte sig ikke. Det er ikke klart, om den bare bevægede sig for hurtigt, men den sejlede forbi ham. De havde dog kun tre minutter tilbage til Chesterfield til at finde udligningen.

Men det gjorde de ikke. Ved fuld tid var det 2-1, og Wrexham-fansene var glade for at overhale toppen af ​​tabellen.

Vanaramas nationale ligatabel - Velkommen til Wrexham
Billedkredit: NationalLeague.org

Velkommen til Wrexham Promotion Hopes på Fever Pitch

Naturligvis bliver den store bekymring fremmet. Og den nationale liga er den sværeste af de britiske fodboldlag at undslippe, når du først er rykket ned dertil. Tag et kig på det visuelle hjælpemiddel nedenfor, vi lavede for at understrege, hvorfor promovering er sådan en udfordring for Velkommen til Wrexham hold.

UK fodbold divisioner oprykning nedrykning
Billedkredit SoapDirt

Du kan se i pyramiden i EFL (English Football League) ovenfor, at i ligaerne over dem rykker tre til fire hold op. Men i National League, hvor Wrexham har siddet fast i 14 sæsoner, kan kun to hold rykkes op.

Det øverste hold i ligaen rykker automatisk op. Og så spiller hold #2-7 kvartfinale, derefter spiller fire semifinaler og to i finalen. Vinderen optjener den anden kampagneplads.

Så den nederste linje er, at dette er, som Humphrey Ker sagde det på FX-showet: 'fodboldskærsilden', fordi det er det niveau, der er sværest at komme ud af... Nu er Red Dragons et point foran Notts County.

Og hvis du bemærker i ligatabellen ovenfor, har Wrexham spillet en kamp mindre indtil videre. Så når man indhenter de spillede kampe, ville uafgjort skubbe Wrexham op over Notts County med 2 point og en sejr med 4 point. Tjek ud Velkommen til Wrexham på Hulu på efterspørgsel nu.

For fans, der er ivrige efter at se Wrexham-kampe live i stedet for at vente på de redigerede versioner i sæson 2, kan du tjekke et streamingpas på National League TV .

Få mere top reality-tv-nyheder fra Faire.